Kantoren

Voor het schoon houden van bedrijfspanden en werkplekken van startups tot grote corporates

Kantoorschoonmaak

Voor de beste klantbeleving en een prettige werkplek is het belangrijk om maatwerk te leveren bij de kantoorreiniging. Door het schoonmaken van het kantoor uit te besteden aan regelmatig getrainde facilitaire specialisten, kunnen werknemers in een comfortabele en schone ruimte werken en klanten ontvangen zonder zorgen.

 • Geen no-shows. Als we zorgeloos zeggen, dan bedoelen we dat ook.

 • Ruim 13 jaar ervaring. We krijgen 5-sterren van onze klanten.

01

Kennismaking

Tijdens onze kennismaking duiken we in jouw wereld om elk aspect van je schoonmaakbehoeftes te begrijpen

02

Pandbezoek

Tijdens ons pandbezoek nemen we elk hoekje onder de loep, zodat we het perfecte schoonmaakplan kunnen opstellen.

03

Garantie

En met onze tevredenheidsgarantie glanzen we pas echt van trots, want jouw glimlach is ons visitekaartje!

Waarom kiezen voor Puur-Schoon?

De magie zit hem niet in de momenten dat je verrast wordt door iets extra's, maar in het volledig ontbreken van verrassingen. Onze diensten zijn pas echt merkbaar als je vergeet dat we er zijn. Dat noemen wij zorgeloos.

 • Geen no-shows. Als we zorgeloos zeggen, dan bedoelen we dat ook.

 • Ruim 13 jaar ervaring. We krijgen 5-sterren van onze klanten.

 • Grote namen vertrouwen ons al jaren zorgeloos

Een goede werkplek

Een goede werkplek is belangrijk voor productiviteit en welzijn van medewerkers. Een schoon kantoor is de basis hiervoor. Een opgeruimd, schoon kantoor maakt medewerkers efficiënter. Ze zijn minder afgeleid en concentreren zich beter. Het creëert een rustige, stressvrije omgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Regelmatige schoonmaak van het kantoorpand verbetert de productiviteit en het welzijn van medewerkers. Door het schoonmaken uit te besteden, bespaar je tijd en garandeer je een schone werkomgeving.

Wat omvat kantoor schoonmaak?

Het reinigen van een kantoor is meer dan alleen het schoonmaken van meubels. Onze schoonmakers zijn opgeleid om elk detail zorgvuldig te behandelen, waarbij ze de beste oplossingen voor een perfect schoon kantoor proactief gebruiken, met duurzame schoonmaakproducten.

Een schoon kantoor is het visitekaartje van elk bedrijf. Het zorgt niet alleen voor een aangename werkplek voor medewerkers, maar draagt ook bij aan een positieve indruk bij klanten en andere bezoekers. Het gebruik van onze schoonmaakdiensten verbetert het imago van je bedrijf. We bieden een breed scala aan diensten:

 • Afval- en papierbakken legen
 • Bureaus, tafels, kasten en telefoons afstoffen
 • Regelmatig onderhoud van vloeren
 • Pantry's reinigen en koffieautomaten bijvullen
 • Vingerafdrukken verwijderen van computerschermen en andere oppervlakken
 • Sanitair schoonmaken en verbruiksartikelen bijvullen
 • Ramen wassen

Hoe we voor zorgeloos schoon zorgen voor kantoren?

We benadrukken niet alleen efficiëntie, maar ook kwaliteit en grondigheid in onze schoonmaakdiensten. Onze ervaren schoonmakers zijn opgeleid om proactief behoeften te identificeren en hierop te reageren. Ze concentreren zich vooral op ruimtes die vaak worden gebruikt en besteden naar behoefte aandacht aan minder gebruikte ruimtes.

We begrijpen dat een ruimte die er schoon uitziet, niet per se daadwerkelijk schoon is. Daarom werken we met een systeem dat ervoor zorgt dat elk gebied grondig wordt schoongemaakt en niet alleen schoon lijkt. Dit garandeert dat alles in de ruimte daadwerkelijk schoon is.

We bieden flexibele schoonmaaktijden die in overleg met de klant worden vastgesteld, variërend van dagelijkse, wekelijkse tot incidentele schoonmaak in de ochtend, middag of avond. Door veranderingen in werkpatronen, met medewerkers en bezoekers die op meer onregelmatige tijden aanwezig zijn, veranderen de eisen voor kantoorschoonmaak. Onze schoonmaakdiensten passen zich aan deze veranderende behoeften aan, waarbij schoonmakers beschikbaar zijn gedurende de dag op momenten dat het nodig is, zodat je kantoor altijd representatief is.

Wat klanten zeggen

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Klaar voor een schoon begin? Laten we kennismaken

Ga voor zorgeloos schoon en neem contact met me op of vraag direct een offerte aan.