Algemene schoonmaak

Algemene schoonmaak en onderhoud om je kantoor, hotel of ander bedrijfspand fris en professioneel te houden

Schoonmaakonderhoud

Met onze algemene schoonmaak zorgen wij altijd voor een schone en frisse omgeving. De dagelijkse schoonmaak nemen wij graag uit handen, zoals stofzuigen, dweilen en afstoffen. Wij zorgen altijd voor een schone en prettige omgeving zodat jij je kan focussen op activiteiten die het bedrijf vooruit brengen.

  • Geen no-shows. Als we zorgeloos zeggen, dan bedoelen we dat ook.

  • Ruim 13 jaar ervaring. We krijgen 5-sterren van onze klanten.

Wat is schoonmaakonderhoud?

Schoonmaakonderhoud omvat de essentiële taken die jouw ruimte elke dag weer fris en representatief maken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, noem maar op. Onze schoonmakers zijn niet alleen goed opgeleid, maar hebben ook de ervaring die nodig is om in jouw specifieke branche uit te blinken. Omdat geen twee locaties hetzelfde zijn, luisteren we naar wat jij nodig hebt om een schoonmaakplan op te stellen dat precies past bij jouw ruimte en ritme.

Waarom algemene schoonmaak uitbesteden?

Wanneer je de schoonmaak van je pand uitbesteedt, haal je een wereld aan voordelen in huis. Denk aan de tijd die je bespaart, tijd die je medewerkers nu volledig aan hun eigenlijke werk kunnen wijden. Geen zorgen meer over de kwaliteit van de schoonmaak; die is in professionele handen. Bovendien zorgen wij met flexibel schoonmaakonderhoud dat onze werkzaamheden altijd in de pas lopen met de dynamiek van jouw bedrijf.

Met ISO- en VCCN-certificeringen zijn we niet alleen gekwalificeerd, maar onze medewerkers kennen ook de fijne kneepjes van het vak met de beste technieken en duurzame producten. Door onze aanpak op maat garanderen we een schone omgeving waarin je dag in, dag uit zorgeloos kunt werken.

Wat zijn de kosten van algemene schoonmaak?

De kosten voor schoonmaakonderhoud zijn op maat gemaakt, afgestemd op jouw unieke situatie en behoeften. We kijken naar de grootte van je pand, de gewenste frequentie van de schoonmaak en specifieke verzoeken om een prijsvoorstel te doen dat recht doet aan zowel kwaliteit als budget. Onze prijzen zijn transparant en eerlijk, zonder verborgen kosten, want verrassingen laten we liever achterwege.

Benieuwd naar de kosten voor jouw pand? Plan een kennismaking van 25min waarin we jouw wensen doornemen. Een offerte is zo aangevraagd en geheel vrijblijvend.

01

Kennismaking

Tijdens onze kennismaking duiken we in jouw wereld om elk aspect van je schoonmaakbehoeftes te begrijpen

02

Pandbezoek

Tijdens ons pandbezoek nemen we elk hoekje onder de loep, zodat we het perfecte schoonmaakplan kunnen opstellen.

03

Garantie

En met onze tevredenheidsgarantie glanzen we pas echt van trots, want jouw glimlach is ons visitekaartje!

Algemene schoonmaak op maat

Algemene schoonmaak is fundamenteel voor elk bedrijf, maar het moet worden aangepast aan de specifieke behoeften en structuren van elke locatie. Deze aanpassing is essentieel omdat de grootte, het gebruik en zelfs de vloersoorten van ruimtes sterk kunnen verschillen. Onze schoonmaakspecialisten beginnen daarom met een zorgvuldige evaluatie van de ruimtes om een schoonmaakplan te ontwerpen met aandacht voor details zoals hoge verkeerszones, kantoorapparatuur en gevoelige oppervlakken. Ook het identificeren van plekken die intensievere reiniging nodig hebben en het inplannen van schoonmaaktijden die minimale verstoring van de dagelijkse activiteiten veroorzaken.

Duurzaam schoonmaken

Duurzaam schoonmaken betreft het toepassen van schoonmaakmethodes die zowel effectief zijn als milieuvriendelijk. Dit houdt in dat er gebruik wordt gemaakt van schoonmaakmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn en zo min mogelijk vluchtige organische stoffen (VOS) bevatten die vaak in reguliere schoonmaakproducten zitten. Dit helpt allergieën en luchtwegproblemen te voorkomen, wat vooral van belang is in dichtbevolkte werkomgevingen zoals kantoren.

Waarom kiezen voor Puur-Schoon?

De magie zit hem niet in de momenten dat je verrast wordt door iets extra's, maar in het volledig ontbreken van verrassingen. Onze diensten zijn pas echt merkbaar als je vergeet dat we er zijn. Dat noemen wij zorgeloos.

  • Geen no-shows. Als we zorgeloos zeggen, dan bedoelen we dat ook.

  • Ruim 13 jaar ervaring. We krijgen 5-sterren van onze klanten.

  • Grote namen vertrouwen ons al jaren zorgeloos

Gecertificeerd personeel

Elke schoonmaaktaak vraagt om specifieke vaardigheden. Daarom beschikken wij over gecertificeerde schoonmaakspecialisten, elk met expertise in hun eigen vakgebied.

Wat klanten zeggen

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Klaar voor een schoon begin? Laten we kennismaken

Ga voor zorgeloos schoon en neem contact met me op of vraag direct een offerte aan.