Zorg

Wij helpen verschillende zorginstellingen te voldoen aan gezondheidsstandaarden, van ziekenhuizen tot eerstelijnszorg praktijken

Schoonmaak in de zorg

Strikte normen zijn van toepassing op de schoonmaak binnen de zorgsector, waaronder in ziekenhuizen, medische faciliteiten en zorgcentra. Ons team van VCCN-gecertificeerde professionals houdt zich aan alle richtlijnen binnen deze sector en blijft up-to-date door regelmatige trainingen en cursussen te volgen.

  • Geen no-shows. Als we zorgeloos zeggen, dan bedoelen we dat ook.

  • Ruim 13 jaar ervaring. We krijgen 5-sterren van onze klanten.

Klinische schoonmaak binnen de zorg

In zorginstellingen is het essentieel dat patiënten, bezoekers en werknemers zich veilig en beschermd voelen. Een grondig gereinigde en hygiënisch onderhouden omgeving is daarvoor cruciaal. Sinds meer dan 13 jaar richt onze expertise zich op het schoonmaken van ziekenhuizen, medische instellingen en zorgcentra, waarbij we ons houden aan de strengste schoonmaakstandaarden.

Cleanroom reiniging is een specifiek aandachtsgebied binnen onze dienstverlening, waar we uiterst zorgvuldig te werk gaan om elke verontreiniging door micro-organismen en andere minuscule deeltjes te elimineren. In ziekenhuizen voeren we routinematige controles uit om te waarborgen dat alle reinigingsklassen, met name voor steriele omgevingen, consequent worden nageleefd.

Ons team bestaat uit gekwalificeerde professionals die niet alleen de vereiste certificaten hebben, maar ook gespecialiseerd zijn in de unieke vereisten van de zorgsector. We zetten alleen personeel in dat gespecialiseerd is in de specifieke schoonmaakbehoeften van de zorg om zo de hoogste standaard van reinheid en veiligheid te garanderen.

De werkzaamheden van schoonmaak in de zorg

Voor instellingen binnen de zorgsector, waaronder ziekenhuizen, zijn schoonmaakdiensten van vitaal belang. Ze dragen bij aan de handhaving van een steriele omgeving die zowel veilig is voor patiënten als voor medisch personeel. Het aanvragen van een offerte biedt inzicht in hoe een op maat gemaakt schoonmaakplan eruit zou zien voor een ziekenhuis.

De schoonmaaktaken die onze medewerkers uitvoeren in een ziekenhuis zijn veelomvattend, waaronder:

  • Reiniging van medische praktijken en behandelkamers.
  • Basis schoonmaakonderhoud voor het gehele interieur.
  • Grondige reiniging van sanitaire voorzieningen.
  • Onderhoud van vloeren.
  • Uitbreiding van schoonmaakwerkzaamheden op aanvraag.

01

Kennismaking

Tijdens onze kennismaking duiken we in jouw wereld om elk aspect van je schoonmaakbehoeftes te begrijpen

02

Pandbezoek

Tijdens ons pandbezoek nemen we elk hoekje onder de loep, zodat we het perfecte schoonmaakplan kunnen opstellen.

03

Garantie

En met onze tevredenheidsgarantie glanzen we pas echt van trots, want jouw glimlach is ons visitekaartje!

Waarom kiezen voor Puur-Schoon?

De magie zit hem niet in de momenten dat je verrast wordt door iets extra's, maar in het volledig ontbreken van verrassingen. Onze diensten zijn pas echt merkbaar als je vergeet dat we er zijn. Dat noemen wij zorgeloos.

  • Geen no-shows. Als we zorgeloos zeggen, dan bedoelen we dat ook.

  • Ruim 13 jaar ervaring. We krijgen 5-sterren van onze klanten.

  • Grote namen vertrouwen ons al jaren zorgeloos

Toepassing van duurzaamheid

Het onderhoud binnen de zorg stopt niet bij reiniging alleen. Door schoonmaakdiensten uit te besteden, investeert een ziekenhuis in deskundigheid en kwaliteit. Onze schoonmaakprofessionals zijn in het bezit van het RAS-certificaat en krijgen regelmatig trainingen die specifiek gericht zijn op de zorgsector. Deze opleidingen vinden plaats in de omgeving waar ze actief zullen zijn, wat leidt tot een dienstverlening die naadloos aansluit bij de verwachtingen en vereisten van het ziekenhuis.

Kwaliteitsmonitoring is een integraal onderdeel van onze dienstverlening, waarbij we meerdere keren per jaar de kwaliteit van onze schoonmaak beoordelen en waar nodig bijstellen. Dit zorgt voor een continue verbetering van onze diensten en draagt bij aan de ontwikkeling van ons personeel door middel van voortdurende educatie. Het eindresultaat is een ziekenhuis dat voldoet aan de hoogste hygiënestandaarden.

Duurzaam schoonmaken in de zorg

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van schoonmaken binnen de zorg. We streven ernaar om middelen te gebruiken die het milieu zo min mogelijk belasten, terwijl we toch een veilige en hygiënische omgeving garanderen voor cliënten en personeel. Onze op maat gemaakte schoonmaakplannen worden afgestemd op de specifieke frequentie en omvang van de schoonmaak die vereist is door het ziekenhuis, om zo een geoptimaliseerd en duurzaam resultaat te leveren.

Wat klanten zeggen

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Laden....

Klaar voor een schoon begin? Laten we kennismaken

Ga voor zorgeloos schoon en neem contact met me op of vraag direct een offerte aan.